مشخصات فنی چربی گیر پلی اتیلن
نوشته شده توسط : پایپ گستر

دانستنی های بیشتر در مورد چربی گیر پلی اتیلن :

  چربی و روغن ها یکی از سخت ترین انواع آلاینده ها در فاضلابهای کاربری های مختلف از کاربری های کوچک و گاها بزرگ ( صنعتی ) به شمار می رود. در برخی از کاربری های آنقدر میزان تولید مواد  چرب ب و روغن و گریس ها آنقدر بالاست که نمی توان این فاضلابها را بدون تصفیه و چربی زدایی روانه سیستم فاضلاب شهری نمود در اینجاست که به شما استقرار یک سیستم حذف روغن وچربی ها یا همان چربی گیر پیشنهاد می گردد.  فاضلاب تولیدی در کاربری های یی از قبیل آشپزخانه ها، رستوران ها، کارواش، قالیشویی و واحد پیکینگ درصنایع فولاد مشمول این قانون یعین استفاده از چربی گیر پلی اتیلن یا چربی گیر فایبرگلاس هستند. به سبب کارایی و هزینه کم روش شناور سازی ثقلی، امروزه در اغلب موارد از چربی گیر پلی اتیلن ثقلی و یا چربی گیر فایبرگلاس ثقلی برای حذف چربی و روغن ها از فاضلاب استفاده می شود. در واقع استفاده از چربی گیر پلی اتیلن یا فایرگلاس ثقلی با استفاده از روش فیزیکی اقدام به تصفیه فاضلاب می کند که طی آن نیاز به هیچ گونه تجهیزات الکترومکانیکالی وجود ندارد. از آنجا که وزن مخصوص روغن و چربی ها کمتر از فاضلاب و در حدود 9/0 گرم بر سانتیمتر مکعب است، این ذرات تمایل به شناوربودن بر روی سطح فاضلاب را دارند. به منظور انجام عملیات جداسازی روغن و چربی با استفاده از چربی گیر پلی اتیلن یا فایبرگلاس ثقلی  تنها لازم است که یک محیط آرام و بدون اغتشاش برای فاضلاب فراهم گردد. بنابراین چربی گیرهای پلی اتیلن ثقلی با توجه به همین اصل ساده و در عین حال کلیدی طراحی و ساخته می شوند.

چربی گیر پلی اتیلن :

چربی گیر پلی اتیلن یکی از سیستم های تصفیه فاضلاب است که از آن به منظور انجام عملیات پیش تصفیه جهت حذف روغن و چربی استفاده می شود. در چربی گیر پلی اتیلن و سایر مدلهای دیگر از فرایندهای شناورسازی و ته نشینی اصلی ترین مکانیزم های حذف روغن و چربی و همچنین ذرات معلق استفاده می گردد. گروه صنعتی پایپ گستر انواع چربی گیرهای خود را به 4مدل صورت بتنی و پلی اتیلن، فایبرگلاس و استیل ساخته و عرضه می نماید. از این چربیگیرها در مجتمع های مسکونی و اداری، رستوران ها، آشپزخانه ها، کارواش ها، هتل ها و مراکز اقامتی و صنایع شستشوی فلزات استفاده می شود.

 

مکانیزم عملکرد چربی گیر پلی اتیلن :

   فاضلابی که از سوی سیستم لوله کشی کاربری های مختلف اعم از رستورانها ، صنایع مولد پسابهای چرب ، هتلها ، آشپزخانه های صنعتی  از طریق لوله های ورودی چربی گیر وارد مخزن چربی گیر پلی اتیلن می گردد. در این فاضلابها علاوه بر روغن و چربی معمولاً مقادیر بسیار زیادی از مواد معلق و ذرات قابل ته نشینی نیز وجود دارد. در بخش اول چربی گیر پلی اتیلن با فراهم کردن یک محیط آرام و بدون اغتشاش با زمان ماند معین ، شرایط لازم برای ته نشینی ذرات معلق و جدا شدن آنها از فاضلاب ایجاد می گردد. ذرات روغن و چربی به سبب وزن مخصوص کمتر نسبت به فاضلاب به سمت بالا حرکت کرده و بر روی سطح شناور می شوند ( استفاده از قانون تفاوت چگالی ها نسبت به یکدیگر). در نتیجه در بخش اول چربی گیر پلی اتیلن مواد معلق، پساب و روغن و چربی ها در سه منطقه جدا از هم قرار می گیرند. سپس به کمک یک لوله ارتباطی ( بافل ) پساب از قسمتی که فاقد چربی و ذرات معلق است به بخش دوم چربیگیر منتقل می شود. در این بخش و بخش سوم چربی گیر پلی اتیلن همان فرایندهای بخش اول برای ذرات با قطر کوچکتر اتفاق افتاده و راندمان تصفیه پس از عبور از هر بخش افزایش می یابد. در پایان پساب عاری از ذرات معلق و چربی در روغن به کمک لوله خروجی از چربی گیر پلی اتیلن خارج می گردد. لجن انباشته شده در کف چربی گیر پلی اتیلن و همچنین چربی های شناور شده بر روی سطح فاضلاب را باید بصورت سالانه تخلیه نمود. تجمع مواد ته نشین شده در کف مخزن چربی گیر پلی اتیلن باعث ایجاد توده ای از لجن شده و میکروارگانیسم ها و باکتریها در آن تکثیر یافته و رشد می کنند. واکنش های بیولوژیکی که در جریان تکثیر و رشد آنها اتفاق می افتد باعث تجزیه مواد آلاینده شده فاضلاب تصفیه می گردد. همچنین انجام این واکنش ها سبب تبدیل مقدار قابل توجهی از لجن به بیوگاز شده و در نتیجه حجم لجن کاهش می یابد. بیوگاز تولید شده که عمدتاً متان است از طریق لوله خروج بیوگاز خارج می شود.

موارد کاربرد چربی گیر پلی اتیلن :

1- حذف روغن و چربی ها از فاضلاب جهت جلوگیری از گرفتگی لوله ها، منهول ها و دیواره چاه های جذبی

2- حذف مواد معلق و ذرات قابل ته نشینی از فاضلاب جهت جلوگیری از پر شدن سریع چاه جذبی و همچنین جلوگیری از انسداد و گرفتگی لوله ها و منهول های فاضلاب

3- پیش تصفیه انواع فاضلاب های بهداشتی و صنعتی و کاهش بار آلودگی فاضلاب

4- متعادل سازی کیفی و کمی فاضلاب درسیستم های تصفیه فاضلاب

5- استفاده به عنوان ایستگاه پمپاژ

ظرفیت چربی گیر پلی اتیلن تولیدی شرکت پایپ گستر :

چربیگیر های پلی اتیلنی که در واحد تولیدی پایپ گستر تولید می گردند از ظرفیت های 2 تا 120 متر مکعبی ساخته و عرضه می گردد. ظرفیت مورد نیاز چربی گیر پلی اتیلن بستگی مستقیمی به مقدار فاضلاب تولیدی از کاربری ها دارد.

مشخصات فنی برخی از ظرفیتهای چربی گیر پلی اتیلن تولیدی پایپ گستر  :

1- GS-PTRP-003 : ظرفیت 3 متر مکعب ، قطر 1200 میلیمتر ، طول 2 متر و 65 سانتیمتر ، قطر لوله ورودی و خروجی  120 میلیمتر .

2- GS-PTRP-004 : ظرفیت 4 متر مکعب ، قطر 1200 میلیمر ، طول مخزن 3 متر و 55 سانتیمتر ، قطر لوله ورودی و خروجی 110 میلیمتر .

3- GS-PTRP-005 : ظرفیت 5 متر مکعب ، قطر 1400 میلیمتر، طول مخزن 3متر و 30 سانتی متر، قطر لوله ورودی 110 میلیمتر .

4- GS-PTRP-008 : ظرفیت 8 متر مکعب ، قطر 1400 میلیمتر، طول مخزن 5 متر و 20 سانتی متر، قطر لوله ورودی و خروجی 110 میلیمتر .

5- GS-PTRP-010 : ظرفیت 10 متر مکعب ، قطر 1600 میلیمتر ، طول مخزن 5 متر ، قطر لوله ورودی و خروجی 110 میلیمتر.

6- GS-PTRP-012 : ظرفیت 12 متر مکعب ، قطر 1600 میلیمتر، طول مخرن 6 متر ، قطر لوله ورودی و خروجی 110 میلیمتر.

7- GS-PTRP-015 : ظرفیت 15 متر مکعب ، قطر 1800 میلیمتر ، طول مخزن 5 متر و 90 سانتی متر ، قطر لوله ورودی و خروجی 160 میلیمتر .

8- GS-PTRP-018 : ظرفیت 18 متر مکعب ، قطر 2000 میلیمتر ، طول مخزن 5 متر و 80 سانتیمتر ، قطر ورودی و خروجی 160 میلیمتر.

9- GS-PTRP-020 : ظرفیت 20 مترمکعب ، قطر 2000 میلیمتر ، طول مخزن 6 متر ، قطر ورودی و خروجی 160 میلیمتر.

10- GS-PTRP-030 : ظرفیت 30 متر مکعب ، قطر 2500 میلیمتر ، طول مخزن 6 متر ، قطر ورودی و خروجی 160 میلیمتر.

11- GS-PTRP-040 : ظرفیت 40 متر مکعب ، قطر 2500 میلیمتر ، طول مخزن 8 متر و 10 سانتی متر ، قطر ورودی و خروجی مخزن 160 میلیمتر.

12- GS-PTRP-050 : ظرفیت مخزن 50 متر مکعب ، قطر 2500 میلیمتر ، طول مخزن 10 متر و 10 سانتی متر ، قطر ورودی و خروجی 160 میلیمتر .

13- GS-PTRP-060 : ظرفیت 60 متر مکعب ، قطر 2500 میلیمتر ، طول مخزن 12 متر ، قطر ورودی و خروجی مخزن 200 میلیمتر .

جهت استعلام مشخصات فنی چربی گیر پلی اتیلن تا ظرفیت 120 متر مکعب شما را به همکاران بنده در گروه صنعتی پایپ گستر ارجاع می دهم.

مزایای استفاده از چربی گیر پلی اتیلن :

  به دلیل مزایا و قابلیت های بسیار بالای پلی اتیلن امروزه از آن برای ساخت انواع چربیگیر ها استفاده می شود. کارایی و دوام ویژگی های اصلی چربیگیرهای لوتوس می‌باشند.

 مهمترین مزایای چربی گیر پلی اتیلن عبارتند از:

1- راندمان بالا در حذف چربی و روغن

2- امکان حذف مواد معلق و ذرات قابل ته نشینی فاضلاب

3- امکان ذخیره لجن و چربی

4- مقاومت بسیار بالا در برابر خوردگی و شرایط محیطی نامناسب

5- آببندی کامل و عدم انتشار هیچ گونه آلودگی به خارج چربیگیر

6- جداره بسیار مقاوم در برابر فشارهای وارده از سوی خاک اطراف چربیگیر

7- سرعت بالا در ساخت، نصب و راه اندازی

8- امکان دفن در زیرزمین با هدف انتقال ثقلی فاضلاب به چربیگیر و جلوگیری از اشغال فضاهای مفید

9- سبکی وزن و سهولت در حمل و نصب

10- امکان جابجایی چربیگیر حتی چند سال پس از نصب و راه اندازی اولیه

11- گارانتی 50 ساله چربی گیر پلی اتیلن در برابر هر گونه خوردگی

12- سهولت بهره برداری و تخلیه چربی و لجن از چربیگیر به سبب دارا بودن دریچه های بازدید و تخلیه چربی و لجن

13- عدم نیاز به عملیات ساختمانی در محل برای ساخت چربیگیر

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با چربی گیر پلی اتیلن به وب سایت پایپ گستر، صفحه مربوطه مراجعه نمایید.





:: برچسب‌ها: ظرفیت چربی گیر پلی اتیلن , مشخصات فنی چربی گیر 120 متر مکعب , خرید چربی گیر پلی اتیلن 85 متر مکعبی , تولید چربی گیر پلی اتیلن 110 متر مکعبی ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 18 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: